Blog

Kijk mee terug op ons Summer Event: een spetterend weekend

Enkele weken geleden was het bij Weselo feest. Dat is het eigenlijk elke dag al, maar dat weekend deden we nét dat beetje extra ons best. We nodigden "LUNA – the band" uit voor een authentiek liveoptreden, en serveerden aangepaste wijnen van het lokale Verlooy Winery bij ons 6-gangenmenu. A recipe for success, en dat hebben we gemerkt!

Proef de zomer en vier Moederdag op ons Special Summer Event!

Zoals je in onze vorige blogpost kon lezen, ligt er aan de basis van B&B en Mangerie Weselo een hecht gezin. Daarin vormt Mama An, enthousiaste gastvrouw met de glimlach, een onmisbare schakel. Om niet alleen haar, maar alle fantastische mama’s dubbel en dik te verwennen, organiseren we in augustus dan ook een Special Summer Event. Schrijf je snel in!

Leer ons beter kennen: het hechte gezin achter B&B & Mangerie Weselo

Mensen op een genotvolle manier met elkaar verbinden, dat staat bij Weselo centraal. In de Mangerie doen we dat uiteraard met lekker eten, terwijl je in onze B&B een verblijf doorspekt met huiselijkheid geniet. Het is dan ook altijd onze prioriteit jou te ontvangen alsof je deel uitmaakt van ons hecht gezin, en daarom vinden we het hoog tijd dat jij dat gezin vandaag beter leert kennen!

Ons huisrecept voor een productieve zakentrip

We associëren de gemiddelde zakentrip al gauw met een saaie bedoening: laat arriveren in een onpersoonlijke hotelkamer, een voorverpakt en allesbehalve vers ontbijt, een centrale maar razend drukke buurt, ... Bij B&B Weselo ziet een zakenreisje er echter helemaal anders uit: lees hier ons huisrecept voor een geslaagd en productief verblijf!

Onze favoriete lokale hotspots #1

Bij B&B Weselo streven we ernaar onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen, waarvan ze nog lang na thuiskomst genieten. Lekker eten speelt daar ongetwijfeld een gigantische rol in, en daarom delen wij vandaag enkele van onze favoriete eetadresjes met jullie. Vriendelijk, op een boogscheut van onze B&B en vooral: likkebaardend lekker!

Er waait een nieuwe wind in onze B&B - of in onze Mangerie?

Na lang volhouden breekt er voor ons allemaal een nieuwe periode aan, en dus vonden we het ook bij B&B Weselo hoog tijd voor wat verandering. Daarom introduceren we jullie vandaag niet alleen aan onze nieuwe B&Blog, maar ook onze eigen Mangerie. Mét vernieuwd concept bovendien, zodat we jullie nòg beter kunnen soigneren.

CONTACTEER ONS

  Bezig met verzenden...