Blog

Onze favoriete lokale hotspots #kidseditie

Een weekendje Weselo staat gelijk aan een weekendje pure ontspanning. Lekker uitslapen, een heerlijk ontbijtje, een lange wandeling in de natuur, verfijnd dineren, … Maar wat met de kids dan, die zich zeker en vast steendood vervelen? Maak je geen zorgen: In onze omgeving zijn er genoeg wilde avonturen te beleven voor jong en oud. Wij geven je graag onze aanraders.

Inspiratie achter onze kamers: Molse Meren

In onze Mangerie kun je terecht voor een verfijnd diner, in onze B&B kun je genieten van een heerlijk verblijf en een deugddoende nachtrust. Onder de authentieke houten balken van onze Molse Meren-kamer is het immers puur genieten en gezelligheid troef. Lees hier meer over deze populaire kamer, zijn inrichting en onze inspiratie erachter!

Onze 5 tips voor het perfecte weekendje Weselo

Dwalen je gedachten af naar een ontspannend weekendje weg? Wat tijd voor jezelf in een prachtige omgeving met alles erop en eraan? Bij B&B Weselo ben je altijd welkom. Wij geven je vandaag al onze tips om het maximum uit je verblijf bij ons te halen, zodat je batterijtjes opgeladen zijn en je er weer een hele tijd tegenaan kunt. 

Onze favoriete lokale hotspots #wandeleditie

We maken er bij B&B Weselo geen geheim van: wij zijn fiets- en wandelliefhebbers in hart en nieren. Wil je alvast inspiratie opdoen voor je toekomstige verblijf bij ons? Dan heb je geluk, want vandaag zetten we persoonlijk enkele van onze favoriete wandelroutes uit de omgeving voor jou op een rijtje!

Inspiratie achter onze kamers: Kempische Zandduin

Logeren in onze Kempische Zandduin-kamer is als struinen door de marrokaans-geïnspireerde tinten van de Lommelse Sahara. De inspiratie achter deze kamer is dus duidelijk: de prachtige natuur van onze weelderige omgeving. Wandelen door het groen, fietsen door de bomen, … B&B Weselo vormt de perfecte uitvalsbasis voor natuur-, fiets- en wandelliefhebbers, vanbinnen en vanbuiten.

Ontdek ons gastronomisch arrangement

Het is geen geheim dat we bij B&B Weselo stapelverliefd zijn op de mooie natuur die ons omringt. Gasten die bij ons boeken genieten met volle teugen van hun kamer, maar ook van langgerekte fiets- of wandeltochten in het groen. Met een nieuw arrangement zetten we vandaag de kers op de taart: een gastronomisch hoogtepunt!

Ho-ho-ho: Bestel tijdig jouw Kerstmenu!

Nu de Kerstman zijn rendieren zadelt en nog twijfelt of jij dit jaar wel cadeautjes onder je boom krijgt of niet, wordt het stilaan tijd om na te denken over hoe jij Kerst zal doorbrengen. Of belangrijker: wat je precies zal eten. Wij hebben alvast een onweerstaanbare suggestie!

Onze favoriete lokale hotspots #cultuureditie

Nu de teugels (lees: mondmaskers) wat losser mogen en we wat meer onder de mensen komen, is het weer mogelijk om tijdens je weekendje weg (of liever: je Weekendje Weselo) wat cultuur op te snuiven. Vandaag raden wij je enkele van onze favoriete plekjes aan, die zeker het bezoeken waard zijn wanneer je bij ons verblijft.

Inspiratie achter de kamers: ontdek ons “Berkenbos”

In B&B Weselo is het genieten troef, en dat heeft voor een groot deel te maken met onze oergezellige, comfortabele kamers. Vandaag laten we je onder andere de troeven zien van ‘ons’ Berkenbos, één van de favoriete kamers van onze gasten, en vertellen we je wat meer over de inspiratie achter de naam en inrichting. Al zin in een deugddoende overnachting?

Kijk mee terug op ons Summer Event: een spetterend weekend

Enkele weken geleden was het bij Weselo feest. Dat is het eigenlijk elke dag al, maar dat weekend deden we nét dat beetje extra ons best. We nodigden "LUNA – the band" uit voor een authentiek liveoptreden, en serveerden aangepaste wijnen van het lokale Verlooy Winery bij ons 6-gangenmenu. A recipe for success, en dat hebben we gemerkt!

Proef de zomer en vier Moederdag op ons Special Summer Event!

Zoals je in onze vorige blogpost kon lezen, ligt er aan de basis van B&B en Mangerie Weselo een hecht gezin. Daarin vormt Mama An, enthousiaste gastvrouw met de glimlach, een onmisbare schakel. Om niet alleen haar, maar alle fantastische mama’s dubbel en dik te verwennen, organiseren we in augustus dan ook een Special Summer Event. Schrijf je snel in!

Leer ons beter kennen: het hechte gezin achter B&B & Mangerie Weselo

Mensen op een genotvolle manier met elkaar verbinden, dat staat bij Weselo centraal. In de Mangerie doen we dat uiteraard met lekker eten, terwijl je in onze B&B een verblijf doorspekt met huiselijkheid geniet. Het is dan ook altijd onze prioriteit jou te ontvangen alsof je deel uitmaakt van ons hecht gezin, en daarom vinden we het hoog tijd dat jij dat gezin vandaag beter leert kennen!

CONTACTEER ONS