Restaurant

MANGERIE WESELO

B&B Weselo ligt in het verlengde van Mangerie Weselo: een gesofisticeerd restaurant in een charmante omgeving, waar het heerlijk tafelen is.

De authentieke mangerie dateert van het verre 1726, toen het nog een echte hoeve was, en transformeerde in 2011 in een eigentijds adresje waar je altijd terecht kunt voor een geraffineerde, unieke smaakbeleving.

Bij Mangerie Weselo serveren we telkens 2 verfijnde, gastronomische menu’s. Deze bereiden we gedeeltelijk in onze houtskooloven, die we ludiek ‘Josper’ noemen. Zo verlenen we diverse gerechten een licht gerookte, sappige en exclusieve toets, die telkens smaakt naar meer!

Ontdek ons menu

Voor zij die van variatie houden is er bijvoorbeeld onze ‘Jospas klassiek’, een rijke waaier aan vlees- en visgerechten die je kunt smaken in een 3-, 4- of zelfs 5-gangenmenu. Liever alléén vlees? Dan is ons Meatlovers-menu, dat exclusief uit vleesgerechten bestaat, wat voor jou!

Uiteraard kan je deze gerechten ook altijd à la carte bestellen. Let wel: het ‘Jospas Klassiek’ 3-gangenmenu wordt niet geserveerd op zaterdag. Wel kun je nog steeds voor ons klassiek 4- of 5-gangenmenu gaan of het Meatlovers-menu.

Mag het voor jou wel wat meer zijn? Dan kun je de bijzondere smaakbeleving in Mangerie Weselo nu ook combineren met een deugddoend verblijf in B&B Weselo dankzij ons gastronomisch arrangement.

Zorgeloos genieten

Zorgeloos genieten

We vragen jullie graag om je vanaf 5 personen te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten. Gezelschappen vanaf 6 personen verzoeken we vriendelijk om voor het menu te kiezen.

Bij Mangerie Weselo vergeet je de tijd en kan je de hele avond zorgeloos genieten. Waar wacht je nog op? We ontvangen je met plezier!

CONTACTEER ONS