Blog

Terug naar overzicht

Onze 5 tips voor het perfecte weekendje Weselo

Dwalen je gedachten af naar een ontspannend weekendje weg? Wat tijd voor jezelf in een prachtige omgeving met alles erop en eraan? Bij B&B Weselo ben je altijd welkom. Wij geven je vandaag al onze tips om het maximum uit je verblijf bij ons te halen, zodat je batterijtjes opgeladen zijn en je er weer een hele tijd tegenaan kunt. 

#1 Kies de kamer die bij je past

Bij B&B Weselo krijg je de keuze tussen 3 gezellige kamers, met elk hun eigen troeven. Kamp je met fysieke ongemakken? Dan is het Berkenbos, onze kamer op het gelijkvloers, wat voor jou. Is een luxueuze sfeer je ding, dan heeft onze Molse Meren-kamer een regendouche die rechtstreeks in de kamer geïntegreerd is. Droom je ten slotte van pure romantiek? Dan is onze Kempische Zandduin, met zijn warme, Oosterse elementen, daar beslist de plek voor.

kempische landduin (19).jpg

front-view-breakfast-table-with-eggs-buns-cheese-fresh-juice-restaurant-during-daytime-food-meal-breakfast.jpg

#2 Neem de tijd voor je ontbijt

Bij B&B Weselo vinden we weinig belangrijker dan een heerlijk ontbijt om de dag mee te beginnen. Daarom kozen we ervoor om op zondag ook in onze Mangerie een vers ontbijt aan te bieden, voor echte liefhebbers zoals wij. Denk aan geurig fruit(sap), krokante ontbijtbroodjes, koffiekoeken, spek met eieren, vanille- en chocoladecake, huisbereide confituur, … Te lekker om er niet uitgebreid van te genieten, schuif dus zeker tijdig aan tafel!

#3 Extra content met een arrangement

Een verblijf in een B&B boek je doorgaans om écht te ontspannen. Om jou die fantastische ervaring te geven waar je naar op zoek bent, voegen wij via onze arrangementen nu ook een extra meerwaarde toe aan onze logementen. Want wat dacht je ervan om niet alleen een vers ontbijt, maar ook een gastronomisch 4- of 5-gangendiner te genieten op de dagen waarop je bij ons verblijft? En wat als we hier nog eens een flinke portie wellness bovenop doen? Juist: boeken en relaxen maar!

woman-spa-salon.jpg

young-couple-love-love-story-autumn-forest-park.jpg

#4 Verken de omgeving

Uiteraard kon deze laatste stap niet ontbreken. Onze B&B ligt vlakbij enkele prachtige wandel- en fietsroutes, in een natuurrijke omgeving die voor ieder wat wils herbergt. In deze blogpost onthulden we alvast onze persoonlijke favoriete natuurplekjes in omstreken. Eerder cultuur opsnuiven tijdens je verblijf? Dan kun je hier alvast onze favoriete culturele hotspots terugvinden.

#5 Culinair genieten in onze Mangerie

Als kers op de taart van je verblijf kun je voor een culinaire genotservaring ten slotte altijd terecht bij Mangerie Weselo. Op slechts enkele stappen van de B&B is dit hét geknipte adresje wanneer je je honger wilt stillen met de verfijndere keuken. Kies je voor een van onze arrangementen, dan is dit uiteraard al inbegrepen. Smakelijk!

Boek je verblijf

Volg je enkele van (of misschien zelfs al) deze tips, dan kan je verblijf bij B&B Weselo sowieso niet meer stuk. Je kamer boeken doe je hier, een tafeltje in onze Mangerie reserveer je hier. We kijken er alvast naar uit om je in de watten te leggen!

20210801_205119.jpeg

CONTACTEER ONS