Blog

Terug naar overzicht

Proef de zomer en vier Moederdag op ons Special Summer Event!

Wim-6900.jpg

Zoals je in onze vorige blogpost kon lezen, ligt er aan de basis van B&B en Mangerie Weselo een hecht gezin. Daarin vormt Mama An, enthousiaste gastvrouw met de glimlach, een onmisbare schakel. Om niet alleen haar, maar alle fantastische mama’s dubbel en dik te verwennen, organiseren we in augustus dan ook een Special Summer Event. Schrijf je snel in!

In onze Mangerie vieren we met andere woorden niet één, maar meerdere Moederdagen! Ontdek hieronder wat er zoal op de planning staat en schrijf je alvast in voor een zomeravond die je niet snel zult vergeten. Maak je bovendien geen zorgen: ook wanneer je gewoon met vrienden, je partner of zelfs alleen wil komen, ben je van harte welkom! We houden het onder ons, beloofd. 😉


Vrijdag 13 augustus, 18h30

6-Gangenmenu met lokale wijnen en liveoptreden €87 p.p. all in

Op vrijdag serveren we een heerlijk 6-gangenmenu, dat perfect gecomplimenteerd wordt door de lokale wijnen van Verlooy Winery. Bij elk gerecht smaak je een aangepast glaasje wijn, en bovendien krijg je telkens uitleg over de desbetreffende druif.

Beginnen doen we met een krokantje met sint-jacobsnoot, gevolgd door een pietermanfilet en groen aspergesoepje. Cordon bleu van iberico met geitenkaas en gegrilde bavette vormen het hoofdgerecht, met als dessert een fris trio van aardbei. De details? Die vind je hier.

We bezorgen je een zomerse smaakbeleving waarbij het je aan niets ontbreekt, van het sprankelende aperitief tot en met het fruitige dessert. Op de achtergrond zorgt Luna bovendien voor een prachtig streepje livemuziek. Puur genieten!

Zaterdag 14 augustus, 18h30

6-Gangenmenu met lokale wijnen €77 p.p. all in

Op zaterdag doen we deze schitterende avond nog een keertje helemaal over, maar dan zonder liveoptreden.

De plaatsjes in onze Mangerie zijn beperkt, reserveer dus zeker tijdig jouw tafeltje! Om er zeker van te zijn dat we niemand onnodig een plekje ontzeggen, vragen we via overschrijving telkens een voorschot van €30 p.p. dat we op de avond zelf verrekenen.

Zondag 15 augustus, 9h00

Het feest in stijl afsluiten (of net opnieuw beginnen)doen we op zondagochtend 15 augustus. Om 9h00 serveren we namelijk weer ons intussen welbekende Weselontbijt: geen betere manier om de dag mee te starten! Reserveer ook hier zeker jouw genotsmomentje.


Om even lekker uit te blazen, sluiten wij ten slotte tijdelijk de deuren van maandag 16 augustus tot en met maandag 30 augustus. Maar geen nood, we blijven niet té lang weg: op donderdag 3 september zijn we er weer vanaf 18h, om jou een ervaring te bezorgen die smaakt naar meer. 😉

CONTACTEER ONS