Blog

Terug naar overzicht

Ontdek ons gastronomisch arrangement

pexels-elina-sazonova-1850595.jpg

Het is geen geheim dat we bij B&B Weselo stapelverliefd zijn op de mooie natuur die ons omringt. Gasten die bij ons boeken genieten met volle teugen van hun kamer, maar ook van langgerekte fiets- of wandeltochten in het groen. Met een nieuw arrangement zetten we vandaag de kers op de taart: een gastronomisch hoogtepunt!

Op enkele stappen van B&B Weselo is Mangerie Weselo gelegen, waar we je het hele jaar door verwennen met verfijnde menu’s en een kraakvers zondags ontbijt. Met zoveel bijzonders bij ons te beleven, konden we haast niet anders dan dit in een voordelige totaalformule gieten. En dat is exact wat we jou vandaag voorstellen!

Boek je ons gastronomisch arrangement, dan ben je verzekerd van een fantastische beleving met alles erop en eraan. Je verblijft in onze authentieke B&B te midden van talloze fiets- en wandelroutes, maar ook op slechts 10 minuutjes rijden van het centrum van Mol. Of je dus een natuurliefhebber of echte stadsmus bent: in de nabijheid is er voor ieder wat wils.

2-Daags gastronomisch arrangement (o.b.v. 2 personen/kamer vanaf €114)
Je brengt 1 overnachting door in onze B&B, inclusief uitgebreid ontbijt met huisbereide en lokale producten. In de avond geniet je van een gastronomisch 5-gangendiner in Mangerie Weselo (dranken niet inbegrepen).
2-Daags gastronomisch ‘going wild’-arrangement (o.b.v. 2 personen/kamer vanaf €119)
Je spendeert 1 nacht in onze B&B, inclusief uitgebreid vers ontbijt met lokale, huisgemaakte producten. Vervolgens ga je in Mangerie Weselo helemaal wild met ons culinair ‘Going Wild’-menu van 5 gangen (dranken niet inbegrepen).
3-Daags gastronomisch arrangement (o.b.v. 2 personen/kamer vanaf €220)
Kan je verblijf niet lang genoeg duren? Dan verwelkomen we je graag voor 2 nachten, inclusief een homemade ontbijt met lokale producten. Op de dag van aankomst smul je van ons verfijnd 4-gangendiner, de volgende avond serveren we het ‘going wild’-diner van 5 gangen (drank bij beide niet inbegrepen).

Klinkt als de ideale manier om jezelf (of iemand anders) in de watten te leggen dit najaar, toch? Boek dan tijdig jouw verblijf, want onze nieuwe formules vliegen de deur uit en onze agenda loopt snel vol!

Let wel: Arrangementen zijn niet beschikbaar op de sluitingsdagen van Mangerie Weselo, namelijk dinsdag en woensdag, of tijdens vakanties. Tot dan!

CONTACTEER ONS