Blog

Terug naar overzicht

Onze favoriete lokale hotspots #kidseditie

Onze favoriete lokale hotspots #kidseditie

Een weekendje Weselo staat gelijk aan een weekendje pure ontspanning. Lekker uitslapen, een heerlijk ontbijtje, een lange wandeling in de natuur, verfijnd dineren, … Maar wat met de kids dan, die zich zeker en vast steendood zullen vervelen? Maak je geen zorgen: In onze omgeving zijn er genoeg wilde avonturen te beleven voor jong en oud!

6910178-1200x1200.jpeg

#1 Sunparks Kempense Meren

Je kinderen zullen stralen als zonnetjes wanneer je ze trakteert op een uitje naar Sunparks Kempense Meren. Het subtropisch zwembad, dat pal in het midden van de uitgestrekte natuur van de ‘Stille Kempen’ ligt, heeft immers een glijbaan, wildwaterbaan en golfslagbad. Met ook een ruime kinderspeeltuin en een glinsterend meer met zandstrand in de nabijheid, heeft het recreatiepark alles om zowel jou als je kroost te entertainen!

Waar? Postelsesteenweg 100, 2400 Mol
Hoe ver? Op 10 minuten van B&B Weselo met de auto

#2 De Keiheuvel

In het hart van de Kempen ligt De Keiheuvel, waar je een speeltuin en openluchtzwembaden vindt. Meer nog: je kunt er met volle teugen genieten van het gezelschap van vele diertjes op de kinderboerderij, een potje minigolf spelen, een parcours afleggen met de go-cart of jezelf uitleven op de grote trampolines. Een fijne dag afsluiten doe je er ten slotte met een lekker hapje en drankje. Puur gezinsplezier!

Waar? 17de Esc. Licht Vliegwezenlaan 14, 2490 Balen
Hoe ver? Op een luttele 3 minuten van B&B Weselo met de auto

TPA_Keiheuvel_028.png

Pagadderpad-Dessel-hindernisparcours-water-1.webp

#3 Het Pagadderpad

Last but not least is het Pagadderpad te Dessel de ideale activiteit voor jonge en volwassen wandelaars in hart en nieren, en daar kunnen wij ons bij B&B Weselo uiteraard helemaal in vinden. Van schietpartijtjes met denappels tot het zoeken van dieren en van lopen over water tot het trekken van kleine bootjes: genoeg te beleven is er zeker en vast! Het enige dat je hoeft te doen voor een toffe daguitstap is de gele pagaddertjes op de weg volgen en de instructies op de bordjes lezen.

Waar? Sas4-Toren, Nieuwedijk 72Z, 2480 Dessel
Hoe ver? Op slechts 13 minuutjes van B&B Weselo met de auto

Vraag ons gerust naar meer van onze lokale aanraders of neem contact op voor meer info. We helpen je met veel plezier persoonlijk verder!

CONTACTEER ONS