Blog

Terug naar overzicht

Onze favoriete lokale hotspots #1

Bij B&B Weselo streven we ernaar onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen, waarvan ze nog lang na thuiskomst genieten. Lekker eten speelt daar ongetwijfeld een gigantische rol in, en daarom delen wij vandaag enkele van onze favoriete eetadresjes met jullie. Vriendelijk, op een boogscheut van onze B&B en vooral: likkebaardend lekker!

Casa Fraquell

Warmte, huiselijkheid, la famiglia: Casa Fraquelli heeft alle ingrediënten voor zowel een heerlijk diner als een onvergetelijke avond. De traditionele keuken tovert met seizoensproducten en kraakverse groenten en fruit, die rechtstreeks van de Italiaanse markt op jouw bord belanden. Voor verfijnde gerechtjes tegen een vriendelijke prijs, maar ook voor de authentieke pizza e pasta. Een echte aanrader om je verblijf compleet te maken!

Hoe ver? Op slechts 10 minuutjes rijden van onze B&B
Waar? Rondplein 16, 2400 Mol

1.jpeg

nencZNj6LztDEQfmmrWGdX0ZyyOUBzb4AsxyixL3.jpeg

Stokt 21

Een al even Italiaanse en gezellige optie is Stokt 21. Denk pizza, pasta, knapperige bruschette, ossobuco, … Vergezeld van een heerlijk aperitief en/of een lekker wijntje is het bij Stokt 21 heerlijk tafelen met vrienden of familie.

Hoe ver? Op 15 minuten rijden van bij B&B Weselo
Waar? Zoals de naam het zegt: Stokt 21, 2400 Mol

Mangerie Weselo

We zouden geen al te beste gastheer en -vrouw zijn, moesten we jullie er niet bewust van maken dat er ook op 10 stappen van onze B&B een toprestaurant gelegen is. Mangerie Weselo is namelijk de grote zus van onze B&B, en staat voor de verfijnde keuken en een intense smaakbeleving. Geraffineerde (seizoens)gerechten in een authentiek interieur en met een warme service: klinkt veelbelovend, toch? Wij heten je hier alvast even graag welkom als in onze B&B!

Hoe ver? Op slechts enkele stappen van je kamer in onze B&B
Waar? Sint-Jozefslaan 1, 2400 Mol

3.jpeg

Ondanks dat het toppers van formaat zijn (al zeggen we het zelf), zijn dit natuurlijk niet alle verborgen pareltjes die we voor jullie in petto hebben. Hou onze blog en sociale media dus zeker in de gaten voor deel 2 (en 3, en 4, …) Wil jij je quality time in onze B&B al reserveren of heb je een vraag voor ons? Neem dan gerust contact op: wij staan altijd klaar om je verder te helpen! Voor een prachtig verblijf, dat smaakt naar meer.

CONTACTEER ONS