Blog

Terug naar overzicht

Ons huisrecept voor een productieve zakentrip

We associëren de gemiddelde zakentrip al gauw met een saaie bedoening:  laat arriveren in een onpersoonlijke hotelkamer, een voorverpakt en  allesbehalve vers ontbijt, een centrale maar razend drukke buurt, ... Bij B&B  Weselo ziet een zakenreisje er echter helemaal anders uit: lees hier ons  huisrecept voor een geslaagd en productief verblijf!

De stevige basis of fond voor een geslaagde zakentrip, begint bij B&B  Weselo reeds wanneer je toekomt. Geen grijs scenario met veel verkeer en  vervuilde lucht, maar een oase van groen die je in al haar pracht  verwelkomt.

Dat uitnodigende plaatje zet zich binnen naadloos verder: in onze  authentieke, gerenoveerde hoeve is het heerlijk thuiskomen na een  vermoeiende reis of drukke werkdag, en wordt je omgeven door een warme, huiselijke sfeer. Zei iemand home away from home?

Meetings voorbereiden, telefoontjes doen en je batterijen weer opladen, kun  je dan ook naar hartenlust in één van onze charmante kamers. Denk houten balken, scandinavische invloeden, een ruime badkamer en vooral: een lekker bed, voor een deugddoende nachtrust.

Goed uitgerust opgestaan? Dan is het time for breakfast! Ons kraakvers  ontbijt zit boordevol vitamines, zodat jij al smullend energie opdoet om de  dag te beginnen. Je geniet ervan in je eigen kamer of op ons zonovergoten terras natuurlijk.

ZFoUMZgyqRZKMcxSvnx7zMqhWsqGNiUA72GNoykT.jpeg

In de rust van onze natuurrijke omgeving kun je je vervolgens optimaal  concentreren, en vlot doorwerken met een heldere en ontspannen
geest. De enige achtergrondmuziek die je zult gewaarworden, is het geruis van de bomen of het gefluit van de vogeltjes.

Klinkt als de perfecte locatie voor een succesvolle work trip? Dan zetten we graag de kers op de taart, want in onze Mangerie Weselo (die enkele stappen verder ligt) kun je met je gezelschap terecht voor een smakelijk en verfijnd zakendiner.

Of je nu door de week of net in het weekend boekt, een overnachting in onze B&B is steeds een bijzondere ervaring. Om zakelijke etentjes in de avond aan meetings in de voormiddag te koppelen bijvoorbeeld, of simpelweg het nuttige aan het aangename. 😉

Een zakentripje in het vooruitzicht dat wel een hartelijke setting kan gebruiken? Reserveer dan tijdig je stay in onze B&B: plaatsjes zijn beperkt en vliegen de deur uit. Had je graag meer info gehad over onze mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op!

CONTACTEER ONS