Blog

Terug naar overzicht

Leer ons beter kennen: het hechte gezin achter B&B & Mangerie Weselo

Schermafbeelding 2021-07-09 om 09.43.25.png

Mensen op een genotvolle manier met elkaar verbinden, dat staat bij Weselo centraal. In de Mangerie doen we dat uiteraard met lekker eten, terwijl je in onze B&B dan weer een verblijf doorspekt met huiselijkheid geniet. Het is dan ook altijd onze prioriteit jou te ontvangen alsof je deel uitmaakt van ons hecht gezin, en daarom vinden we het hoog tijd dat jij dat gezin vandaag beter leert kennen!

De gezellige, familiale sfeer die we intussen met onze gasten delen, is er tussen ons immers altijd al geweest. Ons? Ja hoor: An en Dieter, trotse eigenaars van B&B en Mangerie Weselo en ouders van de 14-jarige Jinthe. Samen vormen wij het essentiële drietal achter Weselo, en staan we in voor jullie tevredenheid. Maar genoeg over ons als #dreamteam: we stellen ons graag even individueel aan jullie voor!

An

Ondanks mijn diploma boekhouden, deed ik sinds mijn 16e ervaring op in de horeca. Het was dus geen wonder dat ik, slechts twee jaar nadat ik mijn man Dieter leerde kennen, samen met hem de sprong in het diepe waagde en een horecazaak opende. Dat ging met vallen en opstaan, maar vormde me ook tot wat ik vandaag ben: een enthousiaste gastvrouw, voor wie mensen ontvangen een tweede natuur is. Ik zorg ervoor dat je tot in de puntjes ontzorgd wordt en een topverblijf ervaart. Mijn hobby’s? De omgeving van Mol al wandelend en fietsend doorkruisen en samen met mijn gezin mooie reizen maken. Met liefst een overnachting in een gezellige, lokale B&B natuurlijk! 😉

rbJpohhLmZVTOWiC4oxJnT8irCvVaGlXF3cDhyn2.png

Dieter

Na een tijdje in de logistieke sector gewerkt te hebben, besloot ik eindelijk mijn hart te volgen en mijn droomcarrière na te jagen: een eigen horecazaak, waarvoor mijn 3-jarige koksopleiding goed van pas kwam. Ik keerde met An terug naar de Kempen, en samen werkten we keihard voor wat we vandaag uitbaten: eerst onze Mangerie, vervolgens de B&B. Naast kok ben ik in mijn vrije tijd een nòg grotere sportfanaat dan An, en doe ik aan wandelen, fietsen en zelfs mountainbiken. Ik ken de omgeving van Mol dan ook als mijn broekzak. Heb je dus een fiets- of wandelroute uitgestippeld en wil je weten of deze de moeite is? Ik werp er een blik op en raad je met plezier enkele pareltjes aan die je niet mag missen. 😉

0RNF3FBNceUJCz4WLuPRhPpZ2s3PlZXQfu4JlRJq.png

Jinthe

In de B&B en de Mangerie ben ik voor iedereen ‘de dochter van’, en eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg. Ik spring regelmatig bij wanneer één van mijn ouders er niet kan zijn, en hou ervan onze gasten samen met het team in de watten te leggen. Ik ben dan ook dol op onze groene omgeving, en noemde onze authentieke hoeve vroeger zelfs ‘Roodkapje’s huisje’. Dat ik op deze manier veel tijd met mijn ouders kan doorbrengen, is voor mij een echte bonus. (Ook al is het wandelen toch nog niet helemaal mijn ding.)

Met z’n drieën doen wij telkens ons uiterste best om jou persoonlijk welkom te heten, of je nu onze Mangerie of onze B&B bezoekt. Lukt dit echter even niet, dan kun je steeds rekenen op onze toffe medewerkers om je te ontvangen. Wij worden immers ondersteund door een jong en dynamisch team, dat jou in de watten legt met evenveel oog voor detail als wij. 

Boek je dus jouw afspraak voor een lekker diner of een mooie overnachting? Dan kom je altijd terecht in een plezante en uitnodigende sfeer, waar het gezelligheid troef is. Wij hopen je alvast snel in het echt te mogen ontmoeten. Tot dan!

CONTACTEER ONS