Blog

Terug naar overzicht

Kijk mee terug op ons Summer Event: een spetterend weekend

20210813_193343.jpg

Enkele weken geleden was het bij Weselo feest. Dat is het eigenlijk elke dag al, maar dat weekend deden we nét dat beetje extra ons best. We nodigden LUNA – the band uit voor een authentiek liveoptreden, en serveerden aangepaste wijnen van het lokale Verlooy Winery bij ons 6-gangenmenu. A recipe for success, en dat hebben we gemerkt!

20210813_230401.jpg

Een mooi weertje in een groene omgeving, een uitnodigende sfeer, lekkere aroma’s en vooral lachende gezichten: Op het terras van Mangerie Weselo was het begin augustus genieten troef. We hielden een feestje ter ere van de mama’s, voor wie we beslisten dat één moederdag simpelweg niet genoeg was, maar in feite kon iedereen die wou van de verwennerij komen genieten.

En zo geschiedde: De lokale wijnen, die varieerden van gerecht tot gerecht, werden (h)eerlijk gesmaakt; naar de uitleg over de herkomst van de druif werd aandachtig geluisterd. Ons uitgebreide 6-gangenmenu kon menig man bekoren, en het kabbelend streepje livemuziek op de achtergrond zorgde ten slotte voor een intieme en gezellige mood.

De festiviteiten afsluiten deden we ten slotte met ons zondagse Weselontbijt. De wijnen van Verlooy werden verruild voor vers appelsap van Verlooy, de borden dit keer gevuld met knapperige pistoletjes en koffiekoeken, kleurrijk fruit, cake, hartige kazen, charcuterie, … Het was de kers op de taart van een geslaagd weekend, en voor ons de best mogelijke start van een deugddoend verlof.

Wil je er de volgende keer graag als de kippen bij zijn? Niet alleen over onze events lezen, maar ze ook in real life ervaren? Abonneer je dan zeker en vast op onze Weselo-nieuwsbrief. Zo ben jij als eerste op de hoogte van onze speciale acties of gelegenheden, en mis je nooit een geslaagd feestje (noch het verkwikkende ontbijt dat erop volgt.)

Kun je zolang niet wachten om onze smaken te proeven? Reserveer dan nu je tafeltje in onze Mangerie. Wij staan klaar om je met de glimlach te ontvangen!CONTACTEER ONS