Blog

Terug naar overzicht

Inspiratie achter onze kamers: Molse Meren

molse meren (16).jpg

In onze Mangerie kun je terecht voor een verfijnd diner met vrienden en familie, in onze B&B kun je genieten van een heerlijk verblijf en een deugddoende nachtrust. Onder de authentieke houten balken van onze Molse Meren-kamer is het immers puur genieten en gezelligheid troef. Lees hier meer over deze populaire kamer, zijn inrichting en onze inspiratie erachter!

molse meren (17).jpg

Stap je bij B&B en Mangerie Weselo de deur uit, dan bevind je je haast onmiddellijk in een zee van groen. Het is dan ook geen wonder dat wij, net als de meeste van onze klanten, echte wandel- en fietsfanaten zijn. We doen niets liever dan met ons gezin, met vrienden of familie de mooiste plekjes in de omgeving ontdekken. In een ode aan de prachtige natuur die ons omringt, besloten we één van onze meest populaire kamers dan ook te vernoemen naar de Molse Meren.

Molse Meren is een frisse, lichtrijke kamer, die bij gasten vooral gewild is omwille van zijn gezellige contrast met de donkere, originele houten balken van de hoeve. Zachte pasteltinten en texturen komen terug doorheen het gehele interieur en dankzij een charmant spel van  licht en spiegels, lijkt het haast alsof de kamer vol is van glinsterende reflecties – net zoals de Molse Meren wanneer ze op een mooie dag het zonlicht opvangen.

Deze rustieke referentie naar het water trokken we uiteraard ook door naar de badkamer. Zachtblauwe tegeltjes in combinatie met gouden en bronzen accenten geven het geheel een feeërieke uitstraling. En wat helemaal de moeite is: je geniet er met volle teugen van een heerlijke regendouche, die rechtstreeks in de kamer geïntegreerd is. Zeg nu zelf: dat nodigt uit tot me-time!

Ben je toe aan een ontspannend verwenweekendje, een midweektripje of zelfs een langer verblijf in onze B&B? Dan kun je Molse Meren of een van onze andere uitnodigende kamers hier boeken. Mag het net dat tikje meer zijn? Bekijk dan zeker onze nieuwste arrangementen voor een luxueuze extra.

molse meren (16).jpg

CONTACTEER ONS