Blog

Terug naar overzicht

Ho-ho-ho: Bestel tijdig jouw Kerstmenu!

pexels-nicole-michalou-5779173.jpg

Nu de Kerstman tijdens het zadelen van zijn rendieren nog twijfelt of jij dit jaar wel cadeautjes onder je boom krijgt of niet, wordt het stilaan tijd om na te denken over hoe jij Kerst zal doorbrengen. Of belangrijker: wat je precies zal eten. Wij hebben alvast een onweerstaanbare suggestie!

Kerstmis: Voor de meesten betekent het genieten met vrienden en familie, voor ons vooral genieten van lekker eten. Maar alle gekheid op een stokje: waarom zou je niet voor beide gaan? Met ons afhaalmenu verzekeren wij dat jij op 24 of 25 december van een heerlijk kerstmaal smult, zonder de feestvreugde te missen vanuit je keuken!

Weg met ellenlange boodschappenlijstjes en drukke supermarkten met leeggeroofde schappen, gedaan met uren in de keuken staan en amper iets van je gasten zien: Wij bereiden voor jou ons welbekende Jingle Jospas Sharing Menu, dat je op 24 december in een wip kunt ophalen tussen 16h en 18h. Klinkt veelbelovend? Wacht tot je ziet wat er op het menu staat!


 🎅🏻 Jingle Jospas Sharing Menu voor twee (€58 p.p.) 🎄

Tataki van wild zwijn/Crème van knolselder/Chutney van mango
Zeebaars/Parmezaanrisotto/Citroenboter
Kalfstartaar/tonijnmayonaise
Kabeljauw/amandelkorst
Filet pur van hert/ontbijtspek/forestièresaus/gratin
Tinten van rode vruchten

Let wel: bestellen kan telefonisch via 0497/50 27 39 of via info@weselo.be tot uiterlijk 21 december, waarna wij je een bevestiging sturen.

Ben je verder nog op zoek naar een origineel kerstgeschenk? Dan is een deugddoend verblijf in onze B&B of een smakelijk etentje in onze Mangerie een originele cadeautip! Of wat dacht je van één van onze bijzondere arrangementen? Fijn om te geven, nog fijner om te krijgen. 😉

Ben je klaar om er een onvergetelijke kerst van te maken? Dan is het team van B&B en Mangerie Weselo je beste vriend (op de Kerstman na natuurlijk, we zouden niet willen dat je op de naughty list terechtkomt.)

CONTACTEER ONS