Blog

Terug naar overzicht

Een magische kerst met ons Relax & Dine-arrangement

young-woman-having-face-massage-relaxing-spa-salon.jpg

Ben je nog naarstig op zoek naar een geschikt cadeau voor onder de kerstboom? Is er een persoon in je leven die je graag in de watten zou leggen, inclusief jezelf? Met onze suggestie ben je zeker dat je geschenk een schot in de roos is. Heb je namelijk al gehoord dat we bij B&B en Mangerie Weselo ook luxueuze arrangementen aanbieden?

Ultieme ontspanning, dat is waar je voor tekent wanneer je ons Relax & Dine-arrangement boekt. Hoe zo’n arrangement er dan precies uitziet? Eerst en vooral geniet je een deugddoende overnachting in één van onze gezellige kamers. Je bent er van werkelijk alle comfort voorzien, en bevindt je bovendien op de perfecte plek om de mooiste bezienswaardigheden van Mol te ontdekken.

De dag smakelijk beginnen en eindigen doe je slechts enkele stappen verder, in onze authentieke Mangerie. En dat is niet zomaar een ervaring: met een kraakvers ontbijt met lokale specialiteiten, minstens één vijfgangendiner en een bijzonder warme service, bezorgen wij jou een onvergetelijke ochtend zowel als avond.

De kers op de taart is ten slotte de unieke wellnessbeleving die we, in samenwerking met Wellnesscenter Andor, voor jou in petto hebben. Denk aan een privésauna, een lig- of infraroodsauna, binnenzwembad, bubbelende jacuzzi, stoomcabine, een (duo)massage, … Klinkt als een droom? Dat vinden wij ook, en daarom kun je ons Relax & Dine-arrangement nu aan een uitstekende prijs boeken!

Met onze nieuwe arrangementen brengen we gastronomische verfijning en lichamelijke relaxatie bij elkaar, voor de ideale genotsbeleving. Bekijk onze arrangementen hier in detail of neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag!

CONTACTEER ONS

  Bezig met verzenden...