Blog

Terug naar overzicht

Begin het nieuwe jaar goed met ons midweekarrangement

two-young-blonde-sisters-have-breakfast-modern-cafe-spend-time-together.jpg

Nu de kerstboom nog niet koud is en met nieuwjaar op komst, blijven we bij B&B en Mangerie Weselo volop in de feeststemming. Net zoals velen denken we echter ook aan wat er standaard bij dit drukke partyseizoen hoort: even helemaal ontspannen. En daar leent ons nieuwe midweekarrangement zich helemaal toe!

Wanneer je er behoefte aan hebt om het nieuwe jaar relaxed en op een bijzondere manier in te zetten, is ons midweekarrangement de ideale getaway. We nodigen je graag uit voor 4 deugddoende nachten in onze charmante B&B, inclusief een kraakvers ontbijt in onze Mangerie met huisgemaakte en lokale specialiteiten. Denk aan vers fruit(sap), heerlijke kazen en vleeswaren, ambachtelijke confituren, …

Klinkt als puur genieten, toch? Maar dat is nog niet alles. Want je zou niet bij B&B en Mangerie Weselo zijn, moesten we je als trouwe klant niet willen bedanken voor de afgelopen jaren. Dus ons kerstcadeau aan jou? Dat is dat je bij ons midweekarrangement voor slechts 3 nachten betaalt, en er de 4e gratis bij krijgt. Jingle bells, jingle bells, midweek all the way!

Ook hier krijg je de keuze tussen onze diverse kamers, die stuk voor stuk oergezellig ingericht en van alle comfort voorzien zijn. Bovendien zien ze er nòg mooier uit aan deze prijzen:

Kempische Zandduin: van € 500 naar € 375

Molse Meren: van € 500 naar € 375

Berkenbos: van € 540 naar € 405

In onze B&B ben je hoe dan ook verzekerd van een warm en hartelijk verblijf. Maar ook de kerstman heeft zo zijn grenzen, en daarom kun je bij het midweekarrangement niet inchecken op zondag of maandag, noch tijdens vakantieperiodes. Maak je bovendien geen zorgen: hoe graag we je ook verrassen met exclusieve promoties, deze arrangementen blijven gelukkig ook na de feestperiode gewoon doorlopen in 2022. 😉

We hopen je gauw terug te zien in onze B&B of Mangerie voor een eenmalige overnachting, een arrangement of simpelweg een culinair hoogstandje. Boek dus zeker je kamer of tafeltje, maar neem ook gerust contact met ons voor meer info: we helpen je persoonlijk verder!


CONTACTEER ONS

  Bezig met verzenden...