Blog

Terug naar overzicht

Er waait een nieuwe wind in onze B&B - of in onze Mangerie?

20200523_191032.jpgNa lang volhouden breekt er voor ons allemaal een nieuwe periode aan, en dus vonden we het ook bij B&B Weselo hoog tijd voor wat verandering. Daarom introduceren we jullie vandaag niet alleen aan onze nieuwe B&Blog, maar ook onze eigen Mangerie. Mét vernieuwd concept bovendien, zodat we jullie nòg beter kunnen soigneren.

In onze B&B is het heerlijk tot rust komen. Knusse kamers met zicht op een groenrijke omgeving, tal van toffe activiteiten en een smakelijk ontbijt: Hét recept voor een deugddoend verblijf. En om het plaatje compleet te maken, bevindt er zich op enkele stappen ook Mangerie Weselo: onze authentieke hoeve uit 1729, waar je terecht kunt voor een lekker hapje.

Maar net zoals vele horeca-uitbaters, zette de Coronacrisis ons in 2020 voor een voldongen feit. We werden bruut uit de dagelijkse passie voor onze job gerukt, en konden datgene wat we het liefste doen (lees: jullie in de watten leggen) plots niet langer verwezenlijken. Allesbehalve een fijne situatie dus, met weinig hoop en nog minder perspectief.

Maar hoe uitzichtloos deze periode ook was, samen met haar slecht nieuws gaf ze ons ook iets positiefs mee: de kans om uitgebreid te experimenteren. Met hopen verse ingrediënten en gerechten, maar ook met dromen en wilde plannen. We lieten ons hart aan het woord, en beseften dat we niets liever wilden dan onze Mangerie naar een hoger niveau tillen.

Zo gedroomd, zo gedaan: Vanaf heden kunnen jullie bij ons terecht voor een nieuwe vorm van genieten. Denk de langgerekte ervaring van de verfijnde keuken; verrassende seizoensgerechten, klassiekers met een twist en keuzes die je smakenpalet doen zingen. Een avondje pure verwennerij, of net een heerlijke ochtend met ons nieuwe ontbijt op zondag: een bezoekje aan onze Mangerie smaakt gegarandeerd naar meer.

Met deze B&Blog ten slotte, willen we jullie als trouwe (of misschien als toekomstige) gasten graag op de hoogte houden. Van onze interessante acties op speciale dagen, zoals bijvoorbeeld Valentijn, en van de veranderingen in onze weekmenu’s. Maar ook van andere nieuwtjes, zoals must-try receptjes of tips voor de beste koffiebars in de buurt. Je kunt hier met andere woorden altijd terecht voor jouw inspirerende dosis Weselo!

We hopen je hier in de toekomst dan ook vaak terug te zien, zowel op onze blog als in het echte leven in onze Mangerie. Puur lees- en eetplezier gegarandeerd! Wil je jouw kans om onze nieuwe smaken te ontdekken niet zomaar voorbij laten gaan? Reserveer dan zeker hier jouw genotsmomentje. Smakelijk!

CONTACTEER ONS

  Bezig met verzenden...