Blog

Terug naar overzicht

Inspiratie achter onze kamers: Kempische Zandduin

Logeren in onze Kempische Zandduin-kamer is als struinen door de marrokaans-geïnspireerde tinten van de Lommelse Sahara. De inspiratie achter deze kamer is dus duidelijk: de prachtige natuur van onze weelderige omgeving. Wandelen door het groen, fietsen door de bomen, … B&B Weselo vormt de perfecte uitvalsbasis voor natuur-, fiets- en wandelliefhebbers, vanbinnen en vanbuiten.

kempische  landduin (3).jpg

Onze Kempische Zandduin is met zijn warme tinten één van onze meest romantische kamers, en dus het ideale plekje voor een idyllisch verblijf met je geliefde. Gasten vinden het heerlijk vertoeven in de bijzondere sfeer, die is ingericht met Oosterse kleuren, elementen en details. De unieke combinatie met de authentieke houten balken van onze voormalige hoeve, maakt het geheel nog specialer.

Ook wanneer het op comfort aankomt is Kempische Zandduin een topkamer. Je beschikt er over een minibar, tv en wifi, en zelfs airco voor op de warmere dagen. Maar de échte troef van deze kamer? Dat is haar ruime badkamer met een lekkere regendouche én apart toilet. Dankzij het gezellige koffiehoekje is het trouwens heerlijk ontwaken met een kopje koffie na een verkwikkende nachtrust.

kempische landduin (8).jpg

Beleef de zandvlakten van Bosland bovendien niet alleen in de vertrekken van onze B&B: wij moedigen je volop aan om zélf de Lommelse Sahara in al zijn pracht te gaan ontdekken. Wij helpen je bovendien graag verder met onze beste tips, gaande van leuke activiteiten in de omgeving tot de beste restaurantjes! (Hint: Mangerie Weselo staat bovenaan de lijst. 😉)

kempische landduin (6).jpg

Wil je je verblijf in Kempische Zandduin of één van onze andere kamers nòg bijzonderder maken? Dan raden we je zonder twijfel één van onze nieuwe arrangementen aan. Een rustig verblijf in onze B&B, een lekker hapje in onze Mangerie, een druppeltje wellness tussendoor, … Met andere woorden: op en top genieten! Neem gerust contact met ons op om je verblijf of arrangement te boeken of voor meer info. Wij helpen je graag verder!

CONTACTEER ONS