Blog

Terug naar overzicht

Inspiratie achter de kamers: ontdek ons “Berkenbos”

Berkenbos (2).jpg

In B&B Weselo is het genieten troef, en dat heeft voor een groot deel te maken met onze oergezellige, comfortabele kamers. Vandaag laten we je onder andere de troeven zien van ‘ons’ Berkenbos, één van de favoriete kamers van onze gasten, en vertellen we je wat meer over de inspiratie achter de naam en inrichting. Al zin in een deugddoende overnachting?

Als je ook maar enkele seconden op onze website, Facebook- of Instagrampagina hebt gespendeerd, zal het je niet verbazen dat we bij B&B Weselo échte natuurliefhebbers zijn. Daarbovenop hebben we ons hart verloren aan het mooie Mol. En die twee tesamen? Dat geeft volgens ons vuurwerk.

Wanneer je onze B&B buitenstapt sta je dan ook meteen met je twee voeten in het Molse groen. Je bevindt je aan het begin van tal van wandelpaden en avontuurlijke fietsroutes, en de ongerepte natuur strekt zich weids voor je uit. Een inspirerende omgeving op z’n minst, en dus konden we haast niet anders dan één van onze kamers ernaar vernoemen!

De Berkenbos-kamer is met andere woorden ons eerbetoon aan de prachtige natuur die B&B Weselo omringt, en voelt al even fris en verkwikkend aan. Zachte, koele groen- en blauwtinten worden verrijkt door een terloops warm accent; een zee van natuurlijk licht stroomt de ruimte binnen; en in de subtiele, scandinavische inrichting ontdek je af en toe een speelse decoratieve toets.

Berkenbos (8).jpg

Berkenbos (6).jpg

Ons Berkenbos heeft dan ook, net zoals het echte berkenbos, een prachtig uitzicht dat je meteen tot rust brengt. Maar ook het donzige tweepersoonsbed, de handige opbergruimte en de gerieflijke badkamer van deze kamer zijn volledig afgestemd op jouw persoonlijke comfort. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke regendouche na een daguitstapje? Check!

Heb je dus net zoals ons een voorliefde voor een bosrijke habitat, verpletterende uitzichten en lange wandelingen of fietstochten? Dan zijn de bossen van Mol de ideale uitvalsbasis voor een lekker weekendje weg. En daarbij kan een passende overnachting in ‘ons’ Berkenbos niet ontbreken! Reserveer nu jouw plekje in onze B&B, en weldra kan ook jij genieten van wat onze natuur te bieden heeft. We verwelkomen je graag!

CONTACTEER ONS